Stadshavens Medemblik
 

8899logohome.jpg

 

oh site.jpg

 

Oosterhaven

De Oosterhaven is één van de belangrijkste historische havens van Medemblik, midden in het historische hart van de stad. U kunt na de versmalling halverwege de Oosterhaven, zowel aan de noord- als aan de zuidzijde aanleggen, bij voorkeur met de boeg naar zee. De noordzijde geeft u direct toegang tot diverse horeca gelegenheden. Ook het nieuwe sanitair gebouw bevindt zich aan de noordzijde van de haven, richting het havenkantoor op Oosterhaven no. 2. 

Gedurende het gehele seizoen is de Oosterhaven de thuisbasis voor vele evenementen, zoals Medemblik Nautiek tijdens de Delta Lloyd Regatta, de Waterweken, de IJsselmeer zwemmarathon en de 24 uurs Race.

Vanuit de Oosterhaven bent u in enkele minuten in de binnenstad van Medemblik met haar vele winkels en andere bezienswaardigheden, zoals het Bakkerij museum en Meelmolen de Herder. Wilt u wat meer rust dan kunt u ook aan de zuidzijde van de Oosterhaven afmeren of doorvaren naar onze locatie aan de zuidzijde van de Westerhaven. Voor mensen met kleine kinderen is de Pekelharinghaven ook een goede optie, vanwege de nabijheid van het Emmapark met haar prachtige speeltuin en kinderboerderij.

Schepen van de bruine vloot en andere charterschepen kunnen op aanwijzing van de havenmeesters ligplaats nemen in het oostelijk deel van de Oosterhaven of door de Kwikkelse brug aan de zuidzijde van de Westerhaven.

Alle steigers zijn voorzien van stromend water en WIFI. Voor elektra betaalt u €2,50 per dag, met een maximum van €35,- voor de gehele ligperiode. Klik hier voor alle tarieven en faciliteiten van de Oosterhaven.

Reserveren
U kunt uw ligplaats van tevoren bij ons reserveren, zodat u zeker weet dat u een ligplaats naar wens heeft. Klik hier om te reserveren. 

 
de

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

* alle velden invullen a.u.b.

Wilt u weer-waarschuwingen per e-mail ontvangen?