Stadshavens Medemblik

Wilt u uw zeilmaterialen veilig en droog opslaan? Dat kan bij Stadshavens Medemblik! Wij verhuren opslagruimte voor uw zeilen, kussens en buitenboordmotoren. De vakken zijn verdeeld in de volgende maten; lengte 1.90m x diepte 1.22m x hoogte 0.75m, u betaalt voor een vak €149,95 (incl. BTW) per winterseizoen. U kunt ook uw buitenboordmotor of bijvoorbeeld fiets bij ons stallen, de kosten hiervoor zijn €59,95 (incl. BTW) per winterseizoen. Heeft u voor andere materialen opslagruimte nodig dan kan dat in overleg. Natuurlijk helpen de havenmeesters u graag met het transport van en naar uw schip. 

Lees verder

Waterhaspels afgesloten in de havens

In verband met het winterseizoen zullen vanaf 16-11-2017 de waterhaspels in de havens afgesloten worden. In de Pekelharinghaven kunt u een van de havenmeesters vragen om u verder te helpen. Voor de chartervaart is er een waterpunt langs de kade van de Oosterhaven, deze blijft ook tijdens de vorst in  gebruik.  

Lees verder

 

De weersvoorspellingen zijn eindelijk weer eens schitterend. Het wordt zaterdag en zondag 20 graden, zonder wind waardoor de gevoelstemperatuur nog beter is! Een mooie kans om buiten te genieten van een prachtige vaartocht rond Medemblik en omstreken. Verken de Vlietlanden en zie hoe mooi ons eigen West-Friesland eigenlijk is. U kunt al een 5 persoons sloep huren vanaf 75euro incl. brandstof, uitgebreide vaarinstructies en een vaarkaart met de leukste plekjes bij sloepverhuurmedemblik.nl.

Vaartip: download de app van het sloepennetwerk om tijdens elke vaartocht een handige vaarkaart op uw smartphone te hebben.

Lees verder

Grote drukte in havens Medemblik

volle haven medemblik.jpg

Zaterdag 26 augustus vindt in Medemblik de finish plaats van de Kustzeilers 24 Uurs Zeilrace. Stadshavens Medemblik stelt haar havens ook dit jaar weer ter beschikking voor het grootste zeilevenement van Nederland. Er worden meer dan 500 zeilschepen verwacht, de havens worden dus gezellig druk! De finish is tussen 19.00h en 20.00h, daarna begint het feestje in de stad. We wensen iedereen een goede vaart en veel plezier!

Stremming doorgang middenhaven Medemblik zondag 13 augustus 2017

De Kwikkelsbrug is tijdelijk gestremd i.v.m. een evenement op zondag 13 augustus 2017 in de Middenhaven.

De brug is voor de scheepvaart gestremd om:

13:05 tot 14:00 uur

14:05 tot 15:00 uur

15:05 tot 16:00 uur

16:05 tot 17:00 uur

17:05 tot 18:00 uur

In de 5 minuten na het hele uur is het dus mogelijk de brug te passeren.

De schepen komend vanaf het IJsselmeer worden verzocht voor de visafslag (vernauwing tussen Midden- en Oosterhaven) te wachten. Er wordt gebruik gemaakt van een verkeerslicht op de visafslag om het scheepvaartverkeer te regelen.

 

Lees verder

Rene Waldram 50 jaar!

rene 50.jpg

Rene, onze super mascotte in rode overal viert vandaag zijn 50ste verjaardag. Namens al je collega's wensen wij je een heel gezellige dag en willen wij nog vele jaren van je humor en gezelligheid genieten!

 

1   |   2   |   3      »      

de

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

* alle velden invullen a.u.b.

Wilt u weer-waarschuwingen per e-mail ontvangen?